Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Wiha Összecsukható kés 6 trapézpengével (45425) (45425)

Szerszámgépek készletről, a legjobb áron!

8 834 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
fetis.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 8 834 Ft

Termékleírás
Időt takarít meg: Quick and tool-free change of blades thanks to immediately availabe trapezodial blades in the handle.
Helyet takarít meg: Compact and space saving solution incl. holding clip.
Fokozza biztonságát: No risk of injury thanks to practical folding mechanism.
Egyszerűbbé teszi munkáját: Thumb pad ensures comfortable and convenient use and helps to apply more pressure to the material to be worked.
Alkalmazás: Csomagolások felnyitásához, (felesleges) anyagok, pl. szőnyegek, gipszkarton panelek, fóliák, kartondobozok stb. kivágásához, kábelek sorjázásához vagy csupaszításához. Hordozható használathoz ideális.
A Wiha összecsukható késsel minden szerelő rendelkezik egy optimális eszközzel a legkülönfélébb vágási munkákhoz. A kompakt és helytakarékos összecsukható kés bármilyen zsebben tárolható, a tartóklipsznek köszönhetően pedig ing- vagy nadrágzsebre is rögzíthető. A markolatban egy tartalékpenge-tároló található összesen öt további trapézpengével, így a törött vagy elkopott pengék gyorsan és mindenekelőtt szerszám nélkül kicserélhetők. A praktikus összecsukható mechanizmus biztonságos kezelést biztosít, és csökkenti a sérülések kockázatát szállítás közben. A kés hátulján található kis borda megakadályozza, hogy a kést a hátára helyezzék, és így megóvja a nyitott pengébe történő véletlen belenyúlást. További plusz pont a hüvelykujjpárna, amely kényelmes használatot biztosít, és segít nagyobb nyomást kifejteni a megmunkálandó anyagra.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.